2021-02-11 10:33:42

Obavijest- Odluka Stožera CZ IŽ-odvijanje nastave od 15.veljače 2021.

Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVlD-19 na području Istarske županije - te uz pozitivno očitovanje ravnatelja osnovnih i srednjih škola na području Istarske županije i njihovih osnivača Istarske županije, Grada Pule, Grada Rovinja, Grada Poreöa, Grada Umaga, Grada Labina i Grada Pazina - Stožer civilne zaštite Istarske županije donosi Odluku:

  • Nastava u svim osnovnim školama u razrednoj nastavi nastavlja se odvijati za niže razrede osnovnih škola, od l. do IV. razreda prema MODELU A (nastava u školi);
  • Od 15. veljače 2021. godine nastava će se odvijati u svim osnovnim školama za više razrede osnovnih škola, od V. do VIII. razreda prema MODELU A (nastava u školi);

Stoga, u OŠ Kaštanjer Pula , nastava će se odvijati od 15. veljače 2021. kako slijedi:

- u tjednu od 15. do 19. veljače 2021.,

  • jutarnja smjena- razredna nastava
  • popodnevna smjena - predmetna nastava
  • razredna nastava nastavlja s izvođenjem nastave kao i dosad osim trećih i četvrtih razreda koji će imati tjednu izmjenu s predmetnom nastavom (sljedeći tjedan popodne- 22.-26.)
  • ulasci po razredima predmetne nastave u školu  naveden je u tablici dolje.

Drage učenice i učenici predmetne nastave,

veselimo se vašem povratku u školu i nastavi koja će omogućiti pravu interakciju između vas, učitelja i sadržaja onih znanja koja trebate usvojiti.

Molimo da se pridržavate i dalje epidemioloških mjera: nošenja maske, dezinfekcije ruku , točnog ulaska u školu , korištenja sanitarija te kretanja po hodnicima.

Sretan povratak u školske klupe!

Ravnateljica Nada Crnković,prof.

U prilogu Odluke.


Osnovna škola Kaštanjer Pula